Lezing Safety&Health@Work

Circulaire veiligheidskleding: een hippe modetrend of heeft het meer om het lijf?

Circulariteit is hip! Maar wat houdt het eigenlijk in? En specifiek voor veiligheidskleding?

Onze consultant duurzaamheid en circulaire economie Hendrik de Vries spreekt over circulaire veiligheidskleding tijdens Safety&Health@Work, de vakbeurs voor veilig werken. In zijn presentatie geeft hij onder andere antwoord op de vraag: Hoe vraagt Alliander de markt om circulaire kleding? Maar vooral ook waarom. Want wat is het probleem eigenlijk? Raken grondstoffen op? Is het mogelijk om gerecyclede grondstoffen toe te passen? En welke uitdagingen en oplossingen komt Alliander daarin tegen? Hoe ziet de productieketen van veiligheidskleding eruit? En wordt deze kleding eigenlijk wel veilig en eerlijk geproduceerd….?

Bekijk hier de presentatie van Hendrik: Circulaire veiligheidskleding: een hippe modetrend of heeft het meer om het lijf?

Meer weten?
Hendrik adviseert organisaties onder andere op het gebied van circulair inkopen vanuit de overtuiging dat het anders moet en kan. Vanuit ambitie, creativiteit en zijn achtergrond als natuur- en milieukundige probeert hij duurzame vraagstukken zo concreet mogelijk te maken. Klik hier om contact op te nemen met Hendrik de Vries.