1/5 'High Five'

Technisch Kennis Café in Duiven geopend

Afgelopen week is de fysieke ontmoetingsplek van het Technisch Kennis Café in Duiven geopend en werd tegelijkertijd het 1 jarig jubileum gevierd.

Het Technisch Kennis Café is ontstaan vanuit het idee dat de technisch specialist uitdagend werk heeft. Om het werk goed uit te kunnen voeren is kennisdeling en ontwikkeling, voorbereiden op de toekomst en een hoog werkplezier cruciaal. Dat kan nu, in het Technisch Kennis Café.

Het Technisch Kennis Café is vorig jaar begonnen vanuit de instelling: ‘’Doen is de beste nieuwe manier van denken’’. Door het organiseren van verschillende evenementen hebben onze medewerkers kennis kunnen maken met het Technisch Kennis Café. Tijdens deze evenementen stond kennis delen, netwerken en veel gezelligheid centraal.

Paul Jaspers (Manager VKR, Liandon): Het Technisch Kennis Café is de brug tussen kantoor en uitvoering. Wat in mijn ogen een fantastische bijdrage levert in het meer samen doen! Van apart naar samen.

Denk jij dat wij van elkaar kunnen leren?

Heb jij een interessant onderwerp of project die in het Technisch Kennis Café thuis zou kunnen horen? Of denk jij dat wij van elkaar kunnen leren middels een leuke samenwerking? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur een mail naar Minke Omlo.