Elke dag beter

Wij werken aan een betrouwbare, betaalbare en bereikbare energievoorziening.

Wat wij te allen tijde willen voorkomen is dat een deel van Nederland stil staat, omdat het geen stroom heeft. Daarom is onderhoud aan installaties ontzettend belangrijk. Hierbij is inzicht en kennis van installaties essentieel, want op basis hiervan kunnen wij meerjarenplannen maken en prioriteiten en knelpunten inzichtelijk maken.

Wil je meer weten over ons onderhoudswerk?

In ons werk komen we zowel oude als nieuwe installaties tegen. Beide vragen een andere aanpak en dus ander onderhoud. Van oude installaties zijn sommige onderdelen niet meer leverbaar. Hier begint bij ons de uitdaging om er toch voor te zorgen dat installaties blijven werken tegen de laagst maatschappelijke kosten.

Wil je weten hoe wij dat doen?

“Voor ons geldt maar één ding: 24/7 spanning op de kabel”

Wij willen een duurzamere toekomst en werken dagelijks aan een netwerk dat geschikt is voor onze toekomst. Waarin iedereen duurzame energie kan gebruiken, produceren en delen. Eén van de mogelijkheden is een warmtenet, samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden.

Voor hoeveel % bepaalt warmte het energieverbruik?

Onze werkzaamheden zijn vaak van invloed op de omgeving en wij snappen dat dit lastig kan zijn. Daarom gaan onze collega’s nooit zomaar aan het werk. Vooraf stemmen wij af met de gemeente en omwonenden en proberen bij onze werkzaamheden zoveel mogelijk hinder te voorkomen.

Je omgeving is ontzettend belangrijk
Veiligheid

Samen met collega’s en partijen waarmee we samenwerken denken en doen we veilig en voelen wij ons verantwoordelijk voor de veiligheid van elkaar. Wij zijn ons bewust van de veiligheidsrisico’s voor, tijdens en na ons werk en houden deze zo beperkt mogelijk. Zo werken we met vertrouwen, rust en plezier en komt iedereen veilig thuis.

Veiligheid binnen Qirion
Middenmeer

Middenmeer is het eerste nieuwbouwstation van een reeks in de kop van Noord-Holland. Deze reeks tezamen zorgt ervoor dat de energie, opgewekt vanuit de windmolens in windmolenpark Wieringermeer, omgezet wordt in energie wat bij jou in huis het licht laat branden.

Volg de voortgang van dit unieke project door middel van maandelijkse updates.

Project Middenmeer