Werken bij Qirion

Werken bij Qirion

Bij Qirion werk je aan de energie van de toekomst. Met volop duurzame hoogspanningstechniek en technische innovatie. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om nieuwe technologie te omarmen en ermee te experimenteren. Heb jij het in je om ons team te versterken?

Qirion is hét kenniscentrum van netwerkbedrijf Alliander. Wij helpen klanten met oplossingen voor hun complexe energievraagstukken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van intelligente netten, het aansluiten van windparken op zee of het ontwerpen van reinigingsinstallaties voor biogas. Met ons team kunnen we een totaaloplossing bieden: van consultancy tot ontwerp en onderhoud.

Een baan die er toe doet

Om een oplossing te vinden voor de energievraagstukken van vandaag en morgen, investeren we veel. In technologie, en vooral in onze mensen. Enerzijds door een goede beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Anderzijds door opleidingsmogelijkheden te bieden, waarmee jij het beste uit jezelf – en daarmee ons bedrijf – kunt halen.

Onze professionals werken aan uitdagende projecten. Waar zij energie van krijgen? Diepgang in hun vak én een baan die er toe doet in de maatschappij.

Volop keuze in trainingen en opleidingen

Nieuwe techniek en digitalisering ontwikkelen zich razendsnel. Daarom krijg je alle ruimte om je kennis up-to-date te houden. We hebben een eigen opleidingscentrum waar je ruime keuze hebt in technische trainingen die je kunt volgen. We werken samen met gerenommeerde opleidingsinstituten.